Ons team

Martijn Keulen

Martijn Keulen

Personal coaching

Resultaat vind ik absoluut belangrijk maar daarnaast hecht ik ook waarde aan de persoon achter de cliënt en het ontwikkelen van een band. In mijn werkwijze begin ik mij steeds meer te specialiseren in het optimaal laten functioneren van het lichaam. Hierbij combineer ik mijn kennis van de biomechanica en wetenschap. 

Zijn er beweegpatronen waarin je je belemmerd voelt? Ontstaan er pijnklachten bij bepaalde activiteiten? Dan zal ik er alles aan doen om samen uit te zoeken waar het lichaam beter in kan worden en hoe we dat gaan bereiken. Hierbij besteed ik veel aandacht aan jouw specifieke situatie want ieder lichaam is weer net even anders en verdient een individuele aanpak.

Sport en intensieve lichamelijke buiten activiteiten hebben mij al op jonge leeftijd veel plezier gebracht. In mijn vrije tijd trek ik graag de bergen in en ben ik vaak in de sportschool te vinden. Het opzoeken van je grenzen en deze verleggen, de connectie tussen het fysieke lichaam en de geest is iets wat mij intrigeert en beide komen in deze activiteiten perfect samen. 

Toen mijn lichaam mij halverwege mijn twintiger jaren op meerdere vlakken begon tegen te werken is er een zoektocht ontstaan naar de vraag ‘waarom’. Waarom lijkt mijn lichaam op het oog te functioneren en toch ervaar ik iedere week pijnklachten. Samen met andere professionals en met vele, vele uren eigen onderzoek en training ben ik inmiddels ver gekomen. Het was een zoektocht van frustratie en twijfel die mij uiteindelijk zowel fysiek maar vooral mentaal heeft doen groeien. Diezelfde groei gun ik jou ook. Wil jij ook je grenzen verleggen? Stuur vooral een bericht en dan kijken we vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.