Ons team

Ons team bestaat uit toegewijde professionals die zich inzetten voor het begeleiden van individuen op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Ontmoet het hart van ons bedrijf, waar persoonlijke coaching, voedingsadvies en fysiotherapie naadloos samenkomen om u te ondersteunen bij het bereiken van uw optimale welzijn.

01

Mitch Mares

Nutritionist en gespecialiseerd in de sport.

Naast het adviseren in voeding, geeft hij (sport)specifieke trainingen aan zowel atleten, sporters en cliënten die op een evidence practised manier hun levensstijl willen verbeteren en coacht hij atleten in de fitness/bodybuilding die de ambitie hebben om het uiterste van hun lichaam te vergen om op het podium te staan.

Martijn Keulen

Personal coaching

Resultaat vind ik absoluut belangrijk maar daarnaast hecht ik ook waarde aan de persoon achter de cliënt en het ontwikkelen van een band. In mijn werkwijze begin ik mij steeds meer te specialiseren in het optimaal laten functioneren van het lichaam. Hierbij combineer ik mijn kennis van de biomechanica en wetenschap. 

02

03

Stephan Sauren

Fysiotherapeut

In mijn werk als fysiotherapeut vind ik het van belang om mijn cliënten op een begrijpelijke manier inzicht te geven in hun klachten, de behandelmogelijkheden en dan vervolgens samen tot een plan van aanpak te komen. Tijdens trajecten leg ik duidelijk de nadruk op het belang van een actieve aanpak met aandacht voor het preventieve stuk. Hierbij vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk evidence based te werken.