Onze expertise

Gewichtsconsulentie

Bij Maison Sportif is het ons doel cliënten te inspireren, stimuleren en te begeleiden om hun doel te behalen, dit kan zijn afvallen, bijkomen of het gezonde gewicht te behouden en een gezonde leefstijl nastreven.

Als geregistreerd BGN gewichtsconsulent helpen we jou je doel te bereiken met blijvende duurzame resultaten, die je aan het einde van het traject zelf goed kunt onderhouden!

De consulten van van de BGN geregistreerde gewichtsconsulent worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering van je zorgverzekering (neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar).

Ter bepaling van de benodigde aantal kilocalorieën die benodigd zijn om af te vallen, of om aan te komen gebruikt de standaard gewichtsconsulent een standaard formule om de energie inname te bepalen.

Maison Sportif heeft echter de mogelijkheid om met zeer specialistische medische apparatuur de daadwerkelijke ruststofwisseling te meten.

Alles wat we uitdragen is "Evidence-Based", vandaar dat we niet gevoelig zijn voor hypes en trends op het gebied van voeding, gezondheid en dieët.

Wij helpen je gezonde keuzes te maken door een levensstijl aanpassing op termijn, waarvan is bewezen dat het de kans op het krijgen van welvaartsziekten zoals diabetes en hart- en vaatziekten aanzienlijk vermindert.

Een voedingsadvies is persoonlijk en wordt dan uiteraard ook afgestemd op jouw situatie.

Het nastreven van een juiste balans en genoeg variatie in de voeding zal bijdragen aan een gedragsverandering en een levensstijl aanpassing, waardoor sneller een duurzaam resultaat bereikt wordt.