Onze expertise

Fysiotherapie

Naast (medische) personal training en gewichtsconsulentie biedt Maison Sportif ook inhuis fysiotherapie aan. Door onze specialistische kennis te combineren kunnen wij u zo effectief mogelijk naar uw doel begeleiden.

01

Personal training & Fysiotherapie

Zowel onze fysiotherapeuten als personal trainers zijn binnen hun vakgebied expert in klachten aan het bewegingsapparaat.

02

Interdisciplinaire samenwerking

We werken direct samen met orthopedisch chirurgen, (kader)huisartsen en bewegingswetenschappers om de lijn binnen de zorg aan het bewegingsapparaat zo kort mogelijk te houden.

03

Meten = Weten

Wij geloven sterk in een wetenschappelijke aanpak, ook wel ‘evidence based’ genoemd. Daarom hebben wij een professioneel beweeglab met meetapparatuur van medische kwaliteit tot onze beschikking om uw klacht zo specifiek mogelijk in beeld te brengen.

Onze fysiotherapie expertises

Algemene fysiotherapie

Ons gehele team zet zich optimaal in voor uw herstel en we bieden op maat gemaakte trainingsprogramma’s en ondersteunende technieken op de behandelbank.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op het behandelen van blessures of klachten die zijn ontstaan tijdens sport- of werkactiviteiten. Het primaire doel van sportfysiotherapie is gericht op preventie en behandeling van sportgerelateerde blessures of klachten die tijdens of na het sporten belemmerend kunnen zijn.

Voet- & Enkelklachten

Specialistische hulp bij o.a. Achillespees tendinopathie, buitenste enkelband letsel (verzwikking van de enkel), Hallux Valgus, Hielspoor/ Fasciitis plantaris, Shin splint & zweepslag

Wervelproblematiek

Specialistische hulp bij o.a. acute & chronische aspecifieke rugklachten, hernia revalidatie (zowel zonder operatie als post – operatie), artrose.

Schouderklachten

Specialistische hulp bij o.a. Instabiliteit, slijmbeurs- en peesontsteking, slijtage en schouderprothese.

Medische fitness

Medische fitness is een vorm van fitness onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut. Dit traject kan in overleg met uw fysiotherapeut tevens voortgezet worden bij onze deskundige personal coaches. Vraag bij interesse naar de voorwaarden. o Wij bieden hulp met beweegprogramma’s voor: Diabetes Mellitus 2,COPD, Reuma, Oncologie, Fibromyalgie, Hartfalen/hartinfarct, Claudicatio intermittens (etalagebenen)

Specifiek

Gespecialiseerde fysiotherapie artrose, een totale knie- of heupprothese en een voorstekruisband- of miniscusletsel.

Hartklachten/-revalidatie, COPD of longklachten

Door middel van gerichte oefentherapie en onder de deskundige begeleiding van onze therapeuten helpen wij u met het verminderen / herstel van uw klachten.