Ons team

Stephan Sauren

Stephan Sauren

Fysiotherapeut

In mijn werk als fysiotherapeut vind ik het van belang om mijn cliënten op een begrijpelijke manier inzicht te geven in hun klachten, de behandelmogelijkheden en dan vervolgens samen tot een plan van aanpak te komen. Tijdens trajecten leg ik duidelijk de nadruk op het belang van een actieve aanpak met aandacht voor het preventieve stuk. Hierbij vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk evidence based te werken.

Mijn master Bewegingswetenschappen, specialisatie sport en voeding, sluit perfect aan op de rol die ik als fysiotherapeut wil vervullen. Graag wil ik mijn cliënten bewust maken van het effect van voeding en beweging op hun gezondheid. Tevens kan ik middels deze kennis sporters van beginnend niveau tot aan topsporters adequaat begeleiden.

Binnen Sportho kan ik mij omringen met collega’s die allemaal dezelfde eisen stellen aan het leveren van kwaliteit. De samenwerking met de personal trainers van Maison Sportif zorgt ervoor dat er ook na het fysiotherapeutische traject een kwalitatief natraject verzorgd kan worden voor wie zijn gezondheid hoog in het vaandel heeft. Tot slot is er door de nauwe samenwerking met de arts en orthopeed van Optimus altijd een korte lijn voor een multidisciplinair overleg. Dit maakt het voor mij mogelijk om mijn werk uit te voeren naar de maatstaven die ik verlang.